Wilt u inloggen of registreren?
Maak Thuisquarantaine Een Stuk Spannender! 10% Korting Op Elke Bestelling code: STAYSAFE

Masturbator Kopen

Koop Hier De Meest Exclusieve Masturbators

ExclusiveDesire.nl Masturbators
ExclusiveDesire.nl Elektrische Masturbator
ExclusiveDesire.nl Realistische Masturbator
ExclusiveDesire.nl Fleshlight Girls
ExclusiveDesire.nl Gay Masturbator Fleshjack
ExclusiveDesire.nl Prostaal Stimulator
ExclusiveDesire.nl Penis Strokers
ExclusiveDesire.nl Sexpoppen
ExclusiveDesire.nl Penispomp
ExclusiveDesire.nl Erectie Pillen
ExclusiveDesire.nl Masturbator Keuzehulp
ExclusiveDesire.nl Masturbators

 

 

Een Masturbator Kopen:

 

Wat komt er nu eigenlijk bij het kopen van een Masturbator?

Het lijkt misschien heel raar maar Masturbators zijn er heel veel verschillende soorten, vormen en maten. Er is voor ieder z’n verlangen wel iets te verkrijgen. Of je nu het gevoel wilt hebben van een Kutje, Blowjob of anale seks, bij Sexshop ExclusiveDesire.nl hebben we het allemaal.

 

Naast onze uitgebreide categorie keuze hebben wij ook een geheel nieuw concept. De Masturbator Keuzehulp. Niet alleen gemaakt voor de beginner op het gebied van Seksspeeltjes maar ook voor de gevorderde!

 

Wat is een Masturbator nou eigenlijk?

 

De Masturbator is een seksspeeltje speciaal gemaakt voor de man, waarmee intense orgasmes op een zo realistisch mogelijke manier worden opgewerkt. Bij sommige Masturbators moet je zelf de bewegingen maken en is de huls alleen voor het realistische gevoel (de Penis Stroker), waar in andere gevallen je heerlijk achterover kan gaan liggen en alles voor je gedaan wordt (de Elektrische Masturbator).

Naast de producten gemaakt voor het “aftrekken” zijn er ook realistische Masturbators, dit zijn eigenlijk geen masturbators meer te noemen. Dit zijn replica’s of een afgietsel van lichamen, kontjes, kutjes en monden. In onze Sexshop vind je het ruimste aanbod aan al deze soorten Masturbators.

 

Onder de noemer Masturbator wordt ook de Penispomp geschaald. Een penispomp is niks anders dan een grote tube welke je over je penis heen schuift en vervolgens vacuüm zuigt. Door dit Vacuüm stroomt er meer bloed de Penis in waardoor deze nog gevoeliger wordt en zorgt sensationele orgasmes! In onze Sexshop vind je een groot assortiment Penispompen in verschillende maten, voor beginners en voor gevorderde. Twijfel je? Neem dan  contact met ons op!

 

Als laatste hebben we de Sexpoppen, in de volksmond bekend als de opblaaspop. We kennen deze allemaal wel van een uit de hand gelopen feetje. De goedkope opblaaspop uit de fopwinkel. In onze Sexshop verkopen wij deze goedkope opblaaspoppen niet! De opblaaspoppen die wij verkopen zijn seksspeeltjes van een hoge kwaliteit met monden, kutjes en anussen die speciaal gemaakt zijn voor genot en na gebruik makkelijk te reinigen zijn.

 

Naast de Masturbators, zijn er ook prostaat stimulators. Prostaat stimulator ook wel P-spot stimulators genoemd is zeker niet een seksspeeltje wat alleen gebruikt wordt in de gay scene. De Prostaat stimulator is een seksspeeltje gemaakt om tijdens de anale penetratie de prostaat te masseren (P-spot). Ook hierin heb je 2 soorten, de trillende en niet trillende.

 

Heb je nog vragen over één van de seksspeeltjes welke wij in onze online sexshop verkopen? Schroom dan niet om per mail of via de chat één van onze medewerkers te benaderen. Zoekt u een product welke niet in ons  assortiment voor komt? Ook dan kan u dit voorleggen aan één van de medewerkers van sexshop ExclusiveDesire.

 

De waardering van www.exclusivedesire.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 22 reviews.